Over

                                       

Ik ben Sanne, journaliste en kinderboekenschrijfster. Ik ben geboren in 1979 in Utrecht, studeerde Internationale Betrekkingen aan de Universiteit van Amsterdam (en Sussex) met een specialisatie in mensenrechten en werk sinds 2006 als journalist en redacteur. Eerst bij Dagblad de Pers, toen als correspondent vanuit Londen, nu als freelancer. Je vindt meer over mijn opdrachtgevers achter de blokjes rechts op de site en meer over mijn verhalen links.

In 2016 kwam mijn eerste kinderboek uit (Jippie! Een humeurig sprookje, 7+) bij uitgeverij van Holkema en Warendorf. In juni 2017 kwam het tweede deel uit: Jippie! En de ridders van Hak. Voor kinderen van 10 jaar en ouder schreef ik Het Ministerie van Oplossingen (september 2016, uitgeverij van Goor, inmiddels zesde druk). Deel twee ligt sinds februari 2018 in de winkel, het heet Het Ministerie van Oplossingen en de verdwenen Van Gogh.

Vanaf januari 2018 ben ik als Schoolschrijver verbonden aan basisschool De Peperklip in Schiedam.   

Ik heb een man, twee dochters en twee stiefkinderen en we wonen in Rotterdam. Je kan me ook vinden op twitter, maar daar doe ik op zich weinig mee. Wel ben ik een enthousiast lid van de kortschrijvers

*