Sublime FM

Bij radiozender Sublime FM heb ik drie jaar gewerkt als redacteur. In het kleine team deed ik van alles. Hoofdredacteur van een nieuwsbulletin, het regelen van gasten, meedenken over de samenwerking met commerciële partijen, de inhoudelijke invulling van rondetafelgesprekken. Daarnaast had ik een jaar lang elke woensdagochtend een column op de zender. 

Nieuws van de vooruitgangHet Nieuws van de Vooruitgang bestaat uit een aantal radiobulletins per dag met nieuwsitems die je niet snel voorbij ziet komen in het doorsnee nieuws. Berichten over landen waar het eigenlijk best goed mee gaat, over duurzame projecten, innovatie, medemenselijkheid op social media. Geen naïeve, blije nieuwtjes, wel inspirerende berichten. Ik heb dit project opgezet eind 2011, in opdracht van Arrow en Dagblad de Pers en heb er twee jaar leiding aan gegeven. Arrow veranderde van naam, de Pers verdween en nu is het Nieuws van de Vooruitgang (inmiddels Sublime News) een van de pijlers van Sublime FM. www.nieuwsvandevooruitgang.nl

In februari begon Sublime FM met een ochtendshow met Bas Westerweel, waar ik als redacteur bij betrokken was. In de geest van het Nieuws van de Vooruitgang hielden we gesprekjes met duurzame vernieuwers, raadden we boeken aan, belichtten we ondernemers. Ik heb de coördinatie en redactie van het programma gedaan, nam de kranten on air door met Bas en schreef dagelijks een blog over onze gasten. 

http://www.sublimefm.nl