Nieuws

Een nieuw boek! In mei 2020 komt Jippie! En de Onderwaterpiraten uit, een nieuw avontuur over de humeurige prinses Super. Ze woont nog altijd in Jippie, waar iedereen altijd hysterisch vrolijk is. Maar ze gaat opnieuw op reis, die keer naar het land van de Onderwaterpiraten om de vader van Max terug te vinden, die al elf jaar kwijt is. De piraten worstelen met haaien, zingen over hoe goed ze zijn en doen raar als iemand naar de vader van Max vraagt. Met tekeningen van de geweldige Annet Schaap. Meer informatie over dit boek en de andere Jippie-boeken vind je hier

Ander nieuws...

Het Ministerie van Oplossingen en de verdwenen Van Gogh werd tweede bij de Boekenbingo. Een grote eer. Al die juffen, meesters, ouders, en kinderen die alle boeken lazen vonden het een goed boek. 

Stichting Jarige Job zorgt voor dozen met slingers en verjaardagscadeautjes voor gezinnen waar even geen geld is. En in elke doos voor kinderen van 10+ zat mijn boek. 

Yfke dacht dat ze gewoon naar de bibliotheek ging met haar moeder in de vakantie. Maar ze werd geïnstalleerd als senaatslid Zeeland voor de Kinderjury!

"Als er één deur dichtgaat, dan slaan alle deuren dicht, dan was het vast de laatste deur, dan komen je vingers ertussen!" Lees hier hoe ik m'n debuut schreef.  

Voor de boeken over het Ministerie van Oplossingen ga ik graag op onderzoek uit. Voor het laatste deel was ik bijvoorbeeld op bezoek bij Green Team Twente, waar ze een waterstofauto bouwen.