Ravi en de laatste magie

Ravi is een meisje van elf. Ze woont samen met haar moeder en haar broertje in een flat. Ravi vindt het er stom, ze mist haar oude huis, maar door de reuma van haar moeder konden ze daar niet blijven wonen. Als er een gasfornuis ontploft bij een van de buren, moet iedereen de flat uit. Ravi, Timo en hun moeder komen terecht in een tehuis, een tehuis voor gepensioneerde tovenaars... De tovenaars zijn de laatste van de wereld, ze zijn bijna vierhonderd jaar oud en ze hebben nog een héél klein beetje magie. Er zijn ook drie slechte tovenaars, die wonen in de sportschool aan de overkant van het plein en die willen hun macht terug. Dat is een probleem, want met die macht willen ze de stad in de ellende storten. 

In de Volkskrant:
"Het Kinderboekenweekgeschenk Ravi en de laatste magie treft meteen de juiste toon: een beetje treurig, vanwege het onvrijwillige verhuizen, een beetje spannend, dankzij het geheimzinnige gefluister achter de voordeur, en een beetje grappig."
Mooie woorden op literair weblog Tzum. "De schrijver weet met weinig woorden een heel plot uit de kast te toveren waar je als lezer gretig door wordt meegesleept."

In Trouw mochten drie kinderen Ravi recenseren. Twee van hen vonden het een mooi boek, eentje las liever over moord. 

work in progress

Wat ik kan

hier komt de recensie uit het Reformatorisch dagblad 

Onze klanten

hier die uit de Telegraaf

Ons project

Hier die uit een laatste krant of online