In Groep 8 rocks staan verhalen van tien verschillende schrijvers die allemaal gaan over kinderen in groep 8. Mijn verhaal Slimme Bas gaat over een jongen die de problemen die hij thuis heeft met niemand deelt. Pas als de juf aanbelt, wordt het duidelijk wat er aan de hand is en waarom hij altijd hoofdpijn heeft.   
Groep 8 rocks, Van Holkema en Warendorf, 2023, vanaf 10 jaar. 

Weet je wat ik worden wil... was een van de thematitels van de Kinderboekenweek 2021. In dit verhalenboek ging het dus over beroepen, twijfel, talent. Ik schreef een verhaal over een jongen die gifmenger wil worden. Hij heeft daar uitstekende redenen voor, maar de grote mensen om hem heen vinden het geen fijne keuze. Er stonden verder leuke verhalen in van onder andere Tosca Menten, Mirjam Mous, Mijke Pelgrim en Jacques Vriens.
Weet je wat ik worden wil, Van Holkema en Warendorf, juli 2021, vanaf 9 jaar. 

Stichting Gaandeweg zet zich in voor gezinnen met een ziek kind. Ze bouwen een vakantiehuis zodat deze gezinnen een paar dagen kunnen ontsnappen. Om geld in te zamelen voor dit huis, schreven Nederlandse schrijvers een verhaal voor deze bundel. Mijn verhaal ging over een wezen dat moet leren hoe stokken worden betoverd, maar daar weinig geduld voor heeft.  Met verhalen van onder meer Arnon Grunberg, Carry Slee, Gershwin Bonevacia, Guus Kuijer, Maren Stoffels,  Thomas Acda en Maryam Hassouni . 

Vet veel vette ver-van-je-bed-verhalen uit het bos met het huis, Stichting Gaandeweg, november 2021 

Kinderboekenweek 2022

In juli komt deze verhalenbundel uit met het groene thema van de kinderboekenweek. Met verhalen van onder andere Arend van Dam, Tineke Honingh, Iris Boter, Janneke Schotveld en een verhaal van mij. Over de stadskabouter en dat er best wel natuur is in de grote stad, als je het wilt zien.
Kom mee naar buiten, vanaf 19-07-2022, Van Holkema en Warendorf, vanaf 9 jaar.